Tombola Herfstfeest 21 oktober 2016

Beste,


Op vrijdag 21 oktober 2016 organiseert de oudervereniging haar jaarlijks herfstfeest. Dit jaar hebben we een nieuwe formule gekozen: een pasta-avond. Zoals steeds verwachten we een talrijke opkomst om er een gezellige avond van te maken met de kinderen, ouders en grootouders, vrienden en sympathisanten.


Tijdens het herfstfeest kunnen de aanwezigen deelnemen aan een tombola (altijd prijs met enkele hoofdprijzen in de kijker). De opbrengst van het herfstfeest en de tombola zal uiteraard gaan naar materiaal voor de kinderen van de kleuter- en de lagere school.


Om voldoende prijzen te voorzien, zijn we op zoek naar 'gulle gevers'. Misschien valt uw organisatie onder deze noemer en kan u enkele prijzen sponsoren? Aan de prijzenstand zal een reclamepaneel voorzien worden om onze sponsors te bedanken. Indien u dit wenst, kan u ons uw logo bezorgen zodat we deze op het reclamepaneel kunnen plaatsen.

Als u prijzen wil aanbieden, kan u ons steeds contacteren via oudervereniging.st.franciscus@gmail.com of via een van de leden van de oudervereniging.

Alvast bedankt bij voorbaat voor uw gulle bijdrage.
Met vriendelijke groeten,
Oudervereniging VBS Sint-Franciscus
Schepenhuisstraat 10 9940 Evergem
oudervereniging.st.franciscus@gmail.com