Zeeklas

ZEEKLASSEN

(BINNENKORT!!)

Foto's van de zeepiraten van 3A: Klik hier!

Foto's van de zeepiraten van 3B: Klik hier!

Foto's van de zeepiraten van 4A: Klik hier!

Foto's van de zeepiraten van 4B: Klik hier!

Sfeerbeelden: Klik hier!

MAANDAG 9 MEI

Nadat de bus was volgeladen, vertrokken we met de grote glimlach richting Oostduinkerke. Daar aangekomen laadden we onze valiezen uit. En dan hup, terug de bus op naar de Panne. Daar werden we verwacht in het natuureducatiecentrum ?De Nachtegaal?. We gingen aan de slag met een boekje in het museum, daar moesten we 28 namen zoeken van dieren en planten. We gingen ook op speurtocht in de duinen met een gids. Na deze leerrijke en heerlijk warme namiddag bracht de kusttram ons terug naar ons verblijf ?Hoge duin?. Tijd om onze kamers te verkennen en onze valies uit te pakken. Na het avondmaal (lekkere frietjes) schreven we nog een kaartje en speelden we gezelschapsspelletjes. Net toen we dachten dat het bedtijd was, weerklonk de muziek van Geronimo Stilton? en je gelooft het of niet, maar het is echt waar, daar kwam Geronimo de zaal binnengedanst! We zongen luid mee met hem en hij vertelde ons het verhaaltje voor het slapengaan. Slaaplekker? en? tot morgen!

DINSDAG 10 MEI

Na zeer veel slapen? humhum? hebben we genoten van het lekker ontbijt. En dan was het tijd om naar het strand te gaan. Daar werden we in 6 groepen verdeeld (wat is het toch leuk om zo alle kinderen te leren kennen) en mochten we per groep strandspelletjes spelen in een doorschuifsysteem. Na deze spelletjesronde was er een wedstrijdje zandkastelen maken. Na de gezellige picknick in ?Hoge Duin? trokken we terug naar het strand waar de paardenvisser op ons stond te wachten. Hij gaf ons heel wat uitleg en toonde hoe hij werkte. Daarna mochten we met de huifkar mee naar zijn huis om de garnalen te koken en ?.njamnjam?.op te smullen. De huifkar bracht ons veilig terug naar ons verblijf en eindelijk konden we de speeltuigen verkennen in de grote speeltuin van ons verblijf. Na de verfrissende verfrissende douche en het lekkere eten was het al tijd voor de slotavond (en we zijn hier nog maar pas!). 6 Piraten, die wel heel goed op de meester en de juffen leken, namen ons mee tijdens een leuke zeeshow. We moesten allemaal opdrachten doen en hebben gezongen en gedanst. Het drankje smaakte heerlijk achteraf! En daar was terug een verrassing voor het slapengaan , want Rozemieke, Annelieke en Jefke kwamen de zaal binnengewandeld en verrasten ons met het verhaaltje voor het slapen!

WOENSDAG 11 MEI

Jammer, maar we moeten al terug inpakken na het ontbijt. Maar er komt snel terug een glimlach op ons gezicht want we gaan go-carten op de zeedijk van Nieuwpoort. Het was echt de moeite want de 72 kinderen namen de zeedijk in hun bezit! Onze flinke houding werd beloond met een lekker ijsje.

Na de picknick was het inladen en wegwezen?.terug naar Evergem?wat waren we graag nog wat langer gebleven?