Welzijnszorg

Leven in armoede is een hele klus.  Elke maand proberen de eindjes aan elkaar te knopen is niet eenvoudig.  Het thema van Welzijnszorg is : ‘ 1 op 7 haalt de meet niet’. Daarom dagen de leerkrachten de kinderen en jullie uit!

Vanaf maandag 4 december moet onze rospot tegen armoede gevuld worden.  Per meegebrachte halve euro in koperen muntjes (1, 2 of 5 cent) kruipen de leerkrachten de hometrainer op en fietsen 1 km per halve euro.  Halen we de eindstreep en kunnen we een mooi bedrag aan Music for Life schenken? Dit hangt van jullie af. Die koperen muntjes … meebrengen dus.  We kozen bij Music for Life uiteraard voor het goede doel ‘Samen tegen armoede’ van Welzijnszorg.

 

De directie en het schoolteam nodigen u graag uit naar de eucharistieviering op woensdag 20 december om 09.00 uur in de Sint-Christoffelkerk.   De kerstviering wordt dit jaar verzorgd door het vijfde leerjaar.  Nadien volgt onze jaarlijkse soep-op-de-stoepactie ten voordele van Welzijnszorg op de speelplaats van de lagere school.  Tegen een vrije bijdrage kan u een lekkere kop soep drinken.