Klaspagina 4B

Geplaatst door Guy op dinsdag 22 januari 2019


JANUARI-FEBRUARI 2019

DE EERSTE SNEEUW...

 

 

 

GROOTOUDERS OP BEZOEK

De  grootouders kwamen op bezoek in de klas. We stelden vragen over vroeger aan de grootouders. Daarna speelden we ganzenbord in ons groepje. Ze brachten ook oude voorwerpen mee. Toen kwamen we heel wat te weten over vroeger. (Verslagje gemaakt door Cato, Noor, Buse, Ming Wah, Mustafa, Malek, Arween)

 

NAAR HET HUIS VAN ALIJN

We zijn met de klas, de meester en 2 mama’s naar het Huis van Alijn geweest met de tram. We maakten kennis met het leven van Clara. Zo zagen we heel veel oude voorwerpen en hoorden we over heel wat oude gewoontes. We hebben heel veel bijgeleerd en het was een super leuke gids. Graag zouden we daar nog eens naar toe gaan omdat het zo leuk was om over te leren. (Verslagje gemaakt door Noah, Lore, Elena, Maud, Yunus, Luca, Kaan)

 

HELP

We leerden over verschillende hulpdiensten. Er kwam een mevrouw van het brandwondencentrum. Dan kwam er iemand van het Rode Kruis. Hij leerden ons over Eerste Hulp Bij Ongevallen. Vrijdag kwam de papa van Cato, hij is politieagent in Brussel. En op maandag kwam de papa van Emma, hij is politieagent in Evergem. Ze vertelden over hun beroep en hun materiaal. We hebben heel wat bijgeleerd! (Verslagje gemaakt door Zita, Rosan, Emma, Elodie, Andreas, Maxim, Lowie)

 

 

 

Tijdens de muzische lessen vierden we heel wat Carnaval in de klas. Kijk maar… we zetten onze pruik en onze feestneus op om een lied te zingen, we maakten een masker om het schilderij van James Ensor na te maken, …

 

 

PRETTIGE VAKANTIE!