Klaspagina 4B

Geplaatst door Guy op zaterdag 6 oktober 2018
Recenter bericht | Ouder bericht


OKTOBER 2018

WIJ VOLGEN HET NIEUWS

Iedere week hebben we aandacht voor het nieuws. We kijken naar Karrewiet. We volgen het nieuws op de Karrewiet-app op de gsm van de meester en we duiden alle belangrijke gebeurtenissen aan op de wereldkaart of op de kaart van België. We plaatsen er dan een vlagje op met een nummertje, zodat we achteraf nog eens kunnen kijken wat er op die plek gebeurde.... 


 

SKYPEN NAAR ZUID-AFRIKA... COOL!

We skypten naar Zuid-Afrika met een oma van een klasgenootje. Dit was echt COOL! We leerden ook heel wat leuke Zuid-Afrikaanse woorden.


 

SPORTWEEK!
Enkele sfeerbeelden....


 

CHINEES LEREN SCHRIJVEN....

De mama en de papa van een klasgenootje kwamen lang om ons Chinees te lezen schrijven, lezen en uitspreken. We leerden tellen in het Chinees. We moesten naar voor komen en hebben een beloning gekregen. We hebben ook lekkere kroepoek gegeten. Wat zeker leuk was is dat we daarna een Chinees kunstwerk mochten maken. We leerden heel wat bij. (Dit verslagje werd gemaakt door Elodie, Emma, Noor, Maxim en Ming Wah)

 

GEZONDE HAPJES!

In oktober is er een meneer van de organisatie Goodplanet langs geweest en hij heeft ons heel veel bijgeleerd over groenten en fruit. We maakten een lekkere prinsessendip waar we groentjes in konden dippen. Dat was nog niet alles, we hebben ook wraps met groentjes en piratendip gemaakt. Mmmm… dat was lekker! Als dessert aten we appellolly’s met zonnebloempitten en pompoenpitten. (Dit verslagje werd gemaakt door Arween, Malek, Cato, Elena, Rosan en Luca)


 

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE!