Klaspagina 4B

Geplaatst door Guy op donderdag 1 maart 2018
Recenter bericht | Ouder bericht


MAART 2018

DE POLITIE OP BEZOEK

Een poltieagent kwam op 1 maart op bezoek in de klas om uitleg te geven over zijn beroep. We hebben heel wat bijgeleerd. De politieagent vertelde heel wat over de taken en over de kledij. Hij toonde ook wat er allemaal aan zijn riem hangt. Tenslotte mochten we kijken in een politievoertuig. (Verslagje gemaakt door Barin, Malek, Jarne VL, Elèna en Pär)


 

SPEUREN NAAR SPOREN: EEN BEZOEK AAN DE MOLEN

We zijn naar de molen van Ertvelde geweest. Daar was een windmolen en een rosmolen. We mochten tot op de hoogste zolder van de molen. Er waren 3 verdiepingen. Het was zeer leerrijk. We hoorden ook een verhaal over de geschiedenis van de molen. Op het einde mochten we het paard borstelen. (verslagje gemaakt door Senne, Jarne D., Eslem, Arne, Eline)


 

HET RODE KRUIS OP BEZOEK: EHBO

Johan van het Rode kruis kwam op bezoek in onze klas. Hij leerde ons EHBO. We mochten allerlei toneeltjes spelen en we moesten passend verzorgen. We leerden ook wat we moeten doen bij een beet van een bij, wesp en hommel. (verslagje gemaakt door Pär, Hannah, Kaya, Amina, Yerko)


 

MOZES BIJ DE FARAO

We hoorden het verhaal over de geboorte van Mozes en hoe hij weggevlucht was uit Egypte. Maar hij ging samen met zijn broer Aäron naar de Farao om zijn volk te kunnen bevrijden. Hoe ze dat gingen oplossen moesten we zelf bedenken en in een toneeltje tonen. We mochten ons zelfs verkleden. (verslagje door Elèna, Jarne V.L., Malek, Reyyan, Saba, Dominic)

 

EEN GEWONNEN ONTBIJT...mmmm....

We kregen een gratis ontbijt van de oudervereniging. We hadden dit gewonnen omdat we het meest aantal ontbijtpakketten hadden verkocht met de klas. Er was heel wat lekkers: chocoladekoeken, boterhammen, choco, confituur, kaas, hesp, fruitsap, chocomelk, ... . Het was heerlijk! BEDANKT OUDERVERENIGING!! (verslagje door Lusin, Nariko, Mert, Florian, Alyssa)