Klaspagina 4A

Geplaatst door Liesbeth op dinsdag 11 juni 2019
Recenter bericht | Ouder bericht


N O V E M B E R

 

Herfstwandeling - 8 november

Vandaag gingen we op stap in de natuur!  Onder begeleiding van een gids leerden we over de paddenstoelen in het bos en zochten we kriebelbeestjes.

Klik op de foto om meer te zien!

 

Museum Eerste Wereldoorlog - 15 november

Ter nagedachtenis van de Eerste Wereldoorlog werd in onze bibliotheek een gelegenheidsmuseum opgericht. Een heel leerrijke ervaring!

Daarna gingen we nog op speurtocht naar sporen van het oorlogsverleden in onze buurt!

Voorlezen bij de kleuters - 23 november

Ter ere van de voorleesweek hebben wij een twee weken lang geoefend op het voorlezen van een prentenboek. En vandaag was het dan eindelijk zo ver: we verdeelden ons over de verschillende kleuterklassen en lazen voor uit ons zelfgekozen prentenboeken. De kleutertjes vonden het in elk geval fantastisch. En wij? Ook!

Roofvogelshow - 23 november

Wat een dag! Na het voorlezen in de voormiddag trokken we in de namiddag naar de parochiezaal voor een demonstratie met échte roofvogels. Het was niet altijd gemakkelijk om ons rustig te houden, maar het lukte toch! Zo kregen we heel wat te zien.

Ook een kijkje nemen? Klink dan op de foto!

Week van de smaak - 30 november

Vandaag kregen we heel wat bezoek over de vloer! Vele mama's en zelfs een oma en opa kwamen ons helpen bij het klaarmaken van enkele heerlijke hapjes. Nog meer mama's en papa's kwamen deze dan met veel plezier opeten. Lekker!

Heel erg bedankt aan alle helpende handen en helpende proevers om er samen met ons zo'n fijne namiddag van te maken!

Groetjes,

4A